Om Oss

Vi vänder oss till dig som inte lockas av att slita ända fram pensionsåldern för att sedan få en pension som inte räcker för att göra det du längtat efter. Genom våra event och coaching får du kontakt med erfarna mentorer från hela världen som hjälper och inspirerar dig att skapa passiva inkomster, starta företag eller att investera.

Här är vad några av våra medlemmar säger om våra event:
Hej Daniel,
Tack för en grym helg som ni har skapat. Ni har verkligen gett många människor nyckeln till att förändra sina liv på riktigt.
Med den information, samlade visdom och inspiration som jag fått under helgen kommer jag kunna ta min business till en helt annan nivå.
Tack Daniel för att du är en sån inspiration inte bara med du gör utan även din energi på scenen och ditt stora hjärta. Tack även till det team som jag förstår är bakom dig och stöttar.

Ha de gott!
Pontus Wagner”

Vikkis seminarium om entreprenörskap var en väldigt uppfriskande upplevelse som ligger bakom huvudet som en påminnelse flera veckor senare!

Under mina år som ledare, chef och entreprenör har jag deltagit i många seminarier och föreläsningar där de flesta teman och ämnen är en upprepning av redan kända problem.

presenterade ett helt nytt tillvägagångssätt och perspektiv som fick mig att se på olika områden från nya och olika vinklar.
Hennes entusiastiska sätt att berätta och dela med oss ​​gav inte bara konkreta verktyg, det gav mig också en stor vilja och vilja att fortsätta utveckla både mig själv och mitt företag.
Lisa Forsström”

Tack så mycket för den här helgen!

Top Noche!
Allt var WOWWOWWOW!
Jag tillade verkligen Coach D, inklusive hans familj och sätt med sina barn, eftersom jag och Pontus, som också deltog, har tre döttrar som vi helt stöttar ur lådan ????
Superkool för att få inspiration till ännu mer action!
Jag började en Money Club med barnen igår ????????????????????????
Varma hälsningar,
Helena Wagner”

Välkommen!
Hoppas vi får träffa dig på nästa event snart!

Swedish Wealth Institute

Gratis 5 dagars e-post kurs
"Create Passive Income in 5 Simple Steps"
Registrera dig helt kostnadsfritt för att lära dig hur du skapar passiva inkomster och finansiell frihet.


Select your currency
EUR Euro