Swedish Wealth Institute i Global Man Magazine

Vi har äran att ha blivit omskriven i tidningen Global Man Magazine om vårt jobb med att stärka kvinnliga entreprenörer och vad som krävs för att bli en framgångsrik entreprenör!
Tack alla för ert stöd, vill ni läsa artikeln kan ni hitta länken på vår Facebook sida, hemsidan eller genom att besöka https://globalman.co/swedish-wealth-institute-secrets-to-start-up-success/
#womeninbusiness #entrepreneurship #entreprenör #business #pr #globalman #globalwoman

April 10th, 2018 - by Daniel Wood

Osteostrong och Swedish Wealth Institute – Stärk ditt skelett, få bättre balans och mer energi!

Osteoporos, ryggskador och benskörhet är allt för vanliga problem i Sverige idag. OsteoStrong har lyckats med hjälp av sin patenterade träningsmetodik lyckats hjälpa folk över hela världen att stärka sitt skelett.
Se i videon hur Maria Höijs liv redan börjar förändrats efter bara 4 veckor!

April 10th, 2018 - by Daniel Wood

Att säga upp sig från sitt jobb och bli entreprenör

Att säga upp sig från sitt jobb och bli entreprenör är ett stort steg. Att sluta jobba för någon annan, börja jobba hemifrån eller få sitt eget kontor och starta eget företag är ett enormt steg.

När ska du säga upp dig? När ska man ta det steget?

April 10th, 2018 - by Daniel Wood

Dee Omar – Farmen Stjärna – SWI Medlem

April 6th, 2018 - by Daniel Wood

Nära döden upplevelse

April 6th, 2018 - by Daniel Wood

Målsättning – Ett trick som sätter dina mål på turbo

Målsättning är en central del om du ska lyckas. Harvard University har visat i en undersökning att personer som skriver ner sina mål lyckas långt bättre än andra – detta trick tar det till ytterligare nästa nivå!

April 4th, 2018 - by Daniel Wood

3 sätt att motverka stress

Varje dag bränner folk ut sig, varje dag lever vi med stress och press. Vi har inte nyckeln till att lösa problemet, det är ett samhällsproblem som vi behöver lösa tillsammans och individuellt. Vi vill här erbjuda 3 saker som vi har gjort som hjälpt oss reducera vår stress och finna ett större lugn i vår vardag.

April 4th, 2018 - by Daniel Wood

Tony Robbins – Break your negative thoughts

April 1st, 2018 - by Daniel Wood

Glad påsk och en present från Swedish Wealth Institute!

March 31st, 2018 - by Daniel Wood

Vill du ha mer intäkter och behöva jobba mindre?

Idag var vi hos hos vår partner Pixpro och jobbade med automationssystemet Infusionsoft. Genom att systematisera sin marknadsföring kan du få mer intäkter och mer tid.

March 28th, 2018 - by Daniel Wood

Snart kör vi igång “Gå från att överleva till att leva”

March 26th, 2018 - by Daniel Wood

Steget från anställd till egen

En av de vanligaste frågorna vi får är när ska man ta steget från sitt jobb till att bli sin egen. Hur gör man? Hur hanterar man risken?

I videon svarar vi på den frågan!

March 26th, 2018 - by Daniel Wood

Vad som skiljer ett framgångsrikt företag från ett mediokert

March 25th, 2018 - by Daniel Wood

Swedish Wealth Institute: Bakom kulisserna

March 25th, 2018 - by Daniel Wood

Lisa Thorén föreläser på Empowered Women 2017

Årets Empowered Women-event i Stockholm äger rum den 24-25 Oktober och bjuder på flera kända svenska och internationella talare. Swedish Wealth Institute arrangerar eventet med målet att främja och inspirera kvinnor att ta för sig i arbetslivet.
Eventet riktar sig endast till kvinnor och är helt gratis.

Vi har äran att få meddela att Lisa Thorén kommer att föreläsa under Empowered Women 2017!
Hon är en PR-Expert och var central i att bygga upp företaget och varumärket BabyBjörn. Lisa kommer att prata om vikten av kreativitet och uthållighet och att skapa tillsammans med sina kunder.
“Om du inspirerar dina kunder 8 gånger kommer dem att förstå vad du erbjuder efter 4 och efter 8 kommer dem att vara en del av din kommunikation”.

Jag ser verkligen fram emot eventet med alla dessa talare som kommer att kunna dela med sig av såna värdefulla läxor kommer vi alla att växa under dessa två dagar.

Om du inte ännu hunnit boka din biljett kan du göra det här (endast för kvinnor):
Empowered Women 2017

October 11th, 2017 - by Daniel Wood

Swedish Wealth Institute Grundare Daniel Wood på Lyckopodden med Kane Minkus och Fredrik Ankarsköld

Inför Empowered Women eventet 24-25 Oktober har en av våra grundare – Daniel Wood, blivit inbjuden att delta i Lyckopodden och intervjua tillsammans med programledaren Fredrik Ankarsköld, Kane Minkus

Det är super spännande och var ett otroligt bra och välomtyckt avsnitt.
Se den här:
Lyckopodden Android/PC

Lyckopodden Itunes

October 6th, 2017 - by Daniel Wood

Swedish Wealth Institute och Företagande.se samarbetar inför Empowered Women eventet 24-25 Oktober

Inför Empowered Women eventet den 24-25 Oktober har många organisationer visat intresse för att vara delaktiga och stödja detta viktiga initiativ.
Företagande.se har valt att bli medarrangör i eventet och kommer att hjälpa till att ytterligare höja värdet vi får ut av dagen.

Företagande.se är en mötesplats för företagare och entreprenörer. Innehållet skapas till största del av våra kunniga medlemmar och experter, så kallad crowdsourcing, och tillsammans hjälps vi åt att lyfta entreprenörsandan i vårt land.

“Trots att förutsättningarna för att starta och driva företag i Sverige är goda är det många gånger tufft och ensamt att vara småföretagare. Just detta försöker vi råda bot på med kostnadsfri rådgivning och inspirerande texter”, säger Patrik Nilsson, marknadsansvarig på Företagande.se.

På sajten går det även att ladda ner juridiska mallar och verktyg och prenumerera på nyhetsbrevet som veckovis går ut till 30 000 företagare och beslutsfattare.

foretagande_logo-01

October 4th, 2017 - by Daniel Wood

Swedish Wealth Institute och Start-up Stockholm samarbetar för Empowered Women

Inför Empowered Women eventet den 24-25 Oktober har många organisationer visat intresse för att vara delaktiga och stödja detta viktiga initiativ.
Start-up Stockholm har valt att bli medarrangör i eventet och kommer att hjälpa till att ytterligare höja värdet vi får ut av dagen.

Start-Up Stockholm erbjuder kostnadsfri affärs- och innovationsrådgivning, kompetensutvecklande seminarier och program för dig som vill starta, driva och utveckla ditt företag eller din innovationsidé. Boka på startupstockholm.se
StartUpSthlm_RGB300x94

October 3rd, 2017 - by Daniel Wood

Swedish Wealth Institute Grundare Daniel Wood på Lyckopodden med Kim Kiyosaki och Fredrik Ankarsköld

Inför Empowered Women eventet 24-25 Oktober har en av våra grundare – Daniel Wood, blivit inbjuden att delta i Lyckopodden och intervjua tillsammans med programledaren Fredrik Ankarsköld, Kim Kiyosaki.

Det är super spännande och var ett otroligt bra och välomtyckt avsnitt.
Se den här:
Lyckopodden Android/PC

Lyckopodden Itunes

September 24th, 2017 - by Daniel Wood

Empowered Women 2017

Årets Empowered Women-event i Stockholm äger rum den 24-25 Oktober och bjuder på flera kända svenska och internationella talare. Swedish Wealth Institute arrangerar eventet med målet att främja och inspirera kvinnor att ta för sig i arbetslivet.
Eventet riktar sig endast till kvinnor och är helt gratis.

Sverige är ett av världens mest jämställda länder, men även här finns stora skillnader för män och kvinnor i karriären. I en undersökning av TNS-Sifo, gjord på Swedish Wealth Institute ABs uppdrag 2016, svarade 6 av 10 kvinnor i åldern 15-29 år att de har behandlats annorlunda på jobbmöten jämfört med män. Ännu mer talande är att 100% av de unga kvinnorna upplevde att kvinnor idag har svårare att göra karriär än män – och 95% av männen höll med.

Många kvinnor har svårt att nå den absoluta toppen, trots att undersökningar visar att det finns många fördelar med att ha både kvinnor och män i företagsstyrelser. Studier visar också att kvinnor är bättre på att investera än vad män är, eftersom de ofta är mindre riskbenägna och mindre impulsiva när de gör affärer.

Det är därför detta event är så viktigt.
Huvudtalare är Kim Kiyosaki som föreläser om kvinnor i affärslivet. Hon kommer att dela med sig av erfarenheter om hur kvinnor kan utnyttja sina styrkor och vända sina egenskaper, som inte alltid värderas till fullo, till en fördel.
Kim Kiyosaki blev internationellt erkänd när hon tillsammans med sin man, Robert Kiyosaki, skrev boken ”Rich Dad Poor Dad”, som har sålts i över 32 miljoner exemplar, i över 50 länder och legat i topp på New York Times bästsäljarlista.

Från Sverige har vi flera spännande talare, bland andra äventyraren och “Rally-Prinsessan” Annie Seel. Annie är en av de mest kända namnen inom rallysporten och innehar bland annat världsrekordet för att ha tagit sig högst upp på Mount Everest – på motorcykel. Hennes föreläsning “Ingen minns en fegis” kommer att inspirera till att våga vara sig själv och vara stolt över den man är och det man vill uppnå.
Vi har också förmånen att få presentera Linnea Kempe och Lisa Thorén som gjort BabyBjörn till ett internationellt varumärke.

Bland de internationella talarna återfinns också den framgångsrika entreprenören Lisa Lannon från USA; författaren Janet Atwood från USA, vars böcker legat på New York Times bästsäljarlista; erkända företagsmentorn Deri Llewellyn-Davies från Wales, UK; världskända talarna Kane och Alessia Minkus från Italien och USA; erfarna entreprenören Ceil Stanford från USA; framgångsrika entreprenören Ronda Jaggers från USA samt Mirela Sula som grundat Global Woman Magazine och Global Woman Club, från Albanien.

På Swedish Wealth Institute är vi glada och stolta över att kunna locka hit en så imponerande uppställning talare till Stockholm. VD:n för Swedish Wealth Institute Daniel Wood säger:
”Vi brinner verkligen för att hjälpa kvinnor att ta steget ut i affärslivet och vi ser hur många det är som vill vara med i ett stödjande nätverk. Vi är stolta över att kunna arrangera ett så viktigt event.”

Om Swedish Wealth Institute
Swedish Wealth Institute är en organisation som anordnar event, föreläsningar och workshops för att främja entreprenörskap och eget företagande. Företaget grundades 2016 med en förhoppning att skapa en Community med människor som vill utvecklas, nätverka och följa sina drömmar.

För mer information och eventuella frågor vänligen kontakta:
Daniel Wood
[email protected]
Telefon: 0761103737

September 21st, 2017 - by Daniel Wood

Swedish Wealth Institute

Gratis 5 dagars e-post kurs
"Create Passive Income in 5 Simple Steps"
Registrera dig helt kostnadsfritt för att lära dig hur du skapar passiva inkomster och finansiell frihet.

Select your currency
EUR Euro